PALVELUT

Umpikaivojen ja saostuskaivojen tyhjennys

Tyhjennämme, huuhtelemme ja puhdistamme umpi- ja saostuskaivoja Hämeenlinnassa ja muualla Kanta-Hämeen alueella. Suosittelemme, että kutsut meidät paikalle jo ennen kuin ongelmia alkaa ilmenemään. Vältät suuremmat ongelmat, kun kaivosi on aina hyvässä kunnossa ja toimii kuten sen pitää.

Tilaa meiltä kaivon tyhjennys. Kerromme sinulle jo puhelun aikana, miten sinun tulee mahdollisesti valmistautua tyhjennykseen.

Ota yhteyttä »

 

Viemäreiden ja kaivojen tyhjennys

Tarjoamme osaamisen kaupungeille ja kunnille heidän laajoihin viemäriverkostoihin, jonka lisäksi palveluistamme pääsevät nauttimaan omakotitaloasukkaat sekä alueen kesämökkiläiset. Viemäreiden huoltotiheys kannattaa pitää lyhyenä, jotta vältytään tukoksilta, ylivuodoilta ja niistä mahdollisesti syntyvistä ylimääräisistä kuluista.

Ota yhteyttä »

LUOTETTAVA KUMPPANI

Kaikista asiakkaista pidetään hyvää huolta. Riennämme apuun nopeasti, kun hätä on suurin. Jätelietteen kuljetamme asianmukaisiin lietteenpurkupaikkoihin. Hinnoittelumme on asianmukainen ja kilpailukykyinen. Kalustoamme huolletaan säännöllisesti. Perheyrityksemme on aina valmis auttamaan, joten soita ja pyydä meidät apuun.